NJOFTIME

Konkurs për ndarjen e bursave universitare për vitin akademik 2015/16

Konkurs për ndarjen e bursave universitare për studentët e studimeve themelore (bachelor) dhe studimet postdiplomike (master) të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”, për vitin akademik 2015/16.
Lexo më shumë

Është shtyrë deri të enjten (1 shtator 2016) afati për paraqitjen e provimeve

Njoftohen studentët e  Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini se është shtyrë deri të enjten (1 shtator 2016) afati për paraqitjen e provimeve. Pas kësaj date asnjë student nuk ka mundësi të paraqes provimet për afatin…

Lexo më shumë

Paraqitja e provimeve për afatin e shtatorit bëhet prej 22.08.2016 – 29.08.2016

Njoftohen studentët e Universitetit të Mitrovicës "Isa Boletini" se paraqitja e provimeve për afatin e shtatorit bëhet prej  22.08.2016 - 29.08.2016. Pas datës 29.08.2016, nuk mund të paraqitet asnjë provim.

Lexo më shumë

Njoftim për studentët e njësive akademike të UP – së (FGJT dhe FSHA në Mitrovicë)

1. Studentët e njësive akademike të UP – së (FGJT dhe FSHA në Mitrovicë), të regjistruar para vitit akademik 2013/2014, nga data 01.10.2016 do të konsiderohen studentë të UMIB – it (neni 6, pika 1, e Marrëveshjes për ndarje). 2. Të gjithë studentët, nga pika 1 e njoftimit, të cilët nuk diplomojnë deri më 30.09.2016, do të transferohen në programe të njëjta në kuadër të fakulteteve përkatëse të UMIB – it. 3. Transferimi i studentëve, si më lartë, do të bëhet gjatë muajit tetor 2016. Njoftimet përkatëse lidhur me transferimin, studentët do ti marrin në fakultetet përkatëse.
Lexo më shumë
21

Staf Akademik

8

Staf Administrativ

Galeria