NJOFTIME

Ekspertët e akreditimit qëndruan në FTU

Në kuadër të procesit të riakreditimit të njësive akademike të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), të mërkurën ekspertët e akreditimit kanë qëndruar në Fakultetin e Teknologjisë Ushqimore (FTU). Ata janë takuar me drejtuesit e…

Lexo më shumë

Të enjten (9 maj 2019) – ditë pushimi për nder të Ditës së Evropës

Njoftohen studentët, mësimdhënësit dhe administrata e Universitetit të Mitrovicës "Isa Boletini", se për nder të 9 Majit - Ditës së Evropës, të enjten (9 maj 2019) është ditë pushimi.

Lexo më shumë

Dy studentë nga FSHN kanë kryer një pjesë të punës eksperimentale të punimit të diplomës në laboratoret e FTU-së.

Dy studentë nga FSHN, Aldo Golemi dhe Egi Mata e kanë kryer një pjesë të punës (hulumtimit) eksperimentale të punimit të diplomës në laboratoret e FTU-së.
Lexo më shumë

FTU-ja bashkëpunon me FSHN e Universitetit të Tiranës

Fakulteti i Teknologjisë Ushqimore (FTU) në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), do të bashkëpunoj me Fakultetin e Shkencave të Natyrës (FSHN) në Universitetin e Tiranës (UT), në dobi të zhvillimit të mësimit dhe kërkimit…

Lexo më shumë
21

Staf Akademik

8

Staf Administrativ

Galeria

error

Follow us :)