Diagrami i stafit të rregullt dhe të angazhuar akademik

PERSONELI AKADEMIK NË MARRËDHËNIE TË RREGULLT PUNE 2018/19

Profesorë të rregullt

Alush Musaj

Dr. Sc. Alush Musaj

CV

Dr. Sc. Dilaver Salihu

CV

Nushe Lajqi

Dr. Sc. Nushe Lajqi

CV

blerim

Dr. Sc. Blerim Baruti

CV

Profesorë të asocuar

Foto e Ismet Mulliqit

Dr. Sc. Ismet Mulliqi

CV

foto 1

Dr. Sc. Sadija Kadriu

CV

DSC_5154 (2)

Dr. Sc. Florent Dobroshi

CV

Prof.Asoc.Dr. Mensur Kelmendi

Dr. Sc. Mensur Kelmendi

CV

Dr. Sc. Aziz Behrami

Mehush Aliu

Dr. Sc. Mehush Aliu

CV

DekaniFTU

Dr. Sc. Milaim Sadiku

CV

Dr. Sc. Valdet Gjinovci

Profesorë asistentë

Dr. Sc. Flora Ferati

Dr. Sc. Fatos Rexhepi

Dr. Sc. Besire Cena

Asistentë

Dr. Sc. Mirsade Osmani

14883692_1293282230717172_5221233825192862976_o

MSc. Dafina Llugaxhiu

CV

MSc. Malësore Pllana

bahtir Hysenii

MSc. Bahtir Hyseni

CV

FOTO IME ID

MSc. Arbër Hyseni

CV

PERSONELI AKADEMIK I ANGAZHUAR ME HONORAR 2018/19

Profesorë të rregullt

Dr. Sc. Luljeta Pula-Beqiri

Dr. Sc. Bizena Bijo

Dr. Sc. Ilirjan Malollari

Dr. Sc. Mirela Lika

Dr. Sc. Isa Tahiri

Dr. Sc. Qerim Selimi

Dr. Sc. Rozana Troja

Profesorë të asocuar

Dr. Sc. Rozeta Hasalliu

Ligjërues

Mr. Mursel Ibrahimi

Asistentë të angazhuar

MSc. Fatime Koka

MSc. Anita Malaj

MSc. Ylber Januzaj

Dr. Sc. Faruk Hajrizi

Dr.sc. Atifete Zuna

MSc. Milaim Mehmeti