Profesori Nga Tirana, Prof.dr. Angjelin Shtjefni, Dhuron Libra Për UIBM

Profesori nga Tirana, prof.dr. Angjelin Shtjefni, dhuron libra për UIBM

Profesori i Universitetit Politeknik në Tiranë, prof.dr. Angjelin Shtjefni, ka…

Lexo më shumë
Aplikimi Online Për Vitin Akademik 2022 Për Bursën KAEF është Hapur! 

Aplikimi online për vitin akademik 2022 për bursën KAEF është hapur! 

Fondi Kosovaro-Amerikan për Edukim (KAEF) ofron 6 bursa të nivelit…

Lexo më shumë
Universiteti “Isa Boletini” Bashkëorganizator I “Konferencës Së 3-të Ndërkombëtare Të Konkurrencës Globale Dhe Menaxhimit Të Inovacionit” Në Stamboll

Universiteti “Isa Boletini” bashkëorganizator i “Konferencës së 3-të Ndërkombëtare të Konkurrencës Globale dhe Menaxhimit të Inovacionit” në Stamboll

Konferenca e 3-të Ndërkombëtare e Konkurrencës Globale dhe Menaxhimit të…

Lexo më shumë
Thirrje Për Aplikime Për Shkëmbime Brenda Programit Erasmus+

Thirrje për aplikime për shkëmbime brenda programit Erasmus+

Universiteti “Isa Boletini” Mitrovicë, hap thirrje për aplikim për bursë,…

Lexo më shumë

VENDIME

LABORATORE

21

Staf Akademik

12

Administrata

Galeria

(5-6 April) University-Industry Collaboration ConferenceUICC
+ +