Njoftim për hapjen e SEMS-it për paraqitjen e provimeve për afatin e janarit-shkurtit

Njoftohen studentët e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB) dhe…

Lexo më shumë

Më 30 dhjetor do të hapet SEMS-i për regjistrimin e semestrit dimëror për studentët e UP-së në Mitrovicë

Njoftohen studentët e Universitetit të Prishtinës në Mitrovicë ( Fakultetit…

Lexo më shumë

Vendim për lirim nga pagesa e semestrit

Komisioni për lirim nga pagesa e semestrit të studentëve të…

Lexo më shumë

Konkursi për lirim nga pagesa e semestrit për studentët e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” për vitin akademik 2015/2016

Njoftim për lirim nga pagesa e semestrit për studentët e Universitetit të Mitrovicës "Isa Boletini" për vitin akademik 2015-2016
Lexo më shumë
21

Staf Akademik

14

Administrata

Galeria

 

 

INTERNATIONAL CONFERENCE ON NEW ACHIEVEMENTS IN SCIENCE, TECHNOLOGY AND ARTS - ICNA-STA (4 th - 5 th May 2023)

X