Njoftim Lidhur Me Afatin E Qershorit

Njoftim lidhur me afatin e Qershorit

Afati i Qershorit per paraqitjen e provimeve, fillon me date 19…

Lexo më shumë
MAShTI Ka Publikuar Thirrjen Për Aplikim Për Grante Në Kuadër Të Programit Mësimdhënia E Bazuar Në Punë Hulumtuse

MAShTI ka publikuar thirrjen për aplikim për grante në kuadër të Programit Mësimdhënia e bazuar në punë hulumtuse

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI) ka publikuar…

Lexo më shumë
Njoftim Lidhur Me Afatin E Majit- FIMK

Njoftim lidhur me afatin e Majit- FIMK

Bashkangjitur gjeni njoftimin për afatin e Majit në Fakultetin e…

Lexo më shumë
Njoftim Mbi Kërkesën E Parlamentit Të Studentëve

Njoftim mbi kërkesën e Parlamentit të Studentëve

Mbështetur mbi kërkesën e Parlamentit të Studentëve: -  SMU do…

Lexo më shumë

VENDIME

LABORATORE

21

Staf Akademik

14

Administrata

Galeria

Multidisciplinary International Conference on Geosciences- "GEOSCIENCES AND SUSTAINABLE DEVELOPMENT"
13-14 October 2022, Mitrovicë, Kosova

X