Orari i provimeve për afatin e Janarit- Shkenca Kompjuterike dhe Inxhinieri

Shkenca Kompjuterike dhe Inxhinieri Bachelor Shkenca Kompjuterike dhe Inxhinieri Master…

Lexo më shumë
Drejtuesit E FIMK- Ut Vizituan Kompaninë “Radix”

Drejtuesit e FIMK- ut vizituan kompaninë “Radix”

Dekani i Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike dhe Kompjuterike (FIMK), prof.asoc.dr.…

Lexo më shumë
Ftesë Për Pjesëmarrje Në Konferencën III Me Titull “Konferenca Ndërkombëtare Për Arritjet E Reja Në Shkencë, Teknologji Dhe Arte – ICNA-STA”

Ftesë për pjesëmarrje në konferencën III me titull “Konferenca Ndërkombëtare për Arritjet e Reja në Shkencë, Teknologji dhe Arte – ICNA-STA”

Në kuadër të Projektit ResearchCULT, ERASMUS+, në datat 4 dhe…

Lexo më shumë
Të Premten (16.12.2022) Mbahet Akademi Përkujtimore Kushtuar Prof.dr. Shefqet Rashani

Të premten (16.12.2022) mbahet Akademi Përkujtimore kushtuar prof.dr. Shefqet Rashani

Të nderuar mësimdhënës, studentë dhe punëtorë të administratës në Universitetin…

Lexo më shumë
21

Staf Akademik

14

Administrata

Galeria

 

 

INTERNATIONAL CONFERENCE ON NEW ACHIEVEMENTS IN SCIENCE, TECHNOLOGY AND ARTS - ICNA-STA (4 th - 5 th May 2023)

X