• Prof.Asoc. Dr. Agron Beka

  E hënë, ora: 12.00 – 13.00
 • Prof. Ass. Dr. Islam Qerimi

  E Mërkure, ora: 13.00 – 14.00
 • Ass. LL.M. Xhemajl Veliqi

  E Enjte, ora: 13.00 – 14.00
 • Prof. Ass. Dr. Halil Bajrami

  E Martë, ora: 14.00 – 15.00
 • Prof. Ass. Dr. Arta Dauti

  E Merkurë, ora : 12.00 – 13.00
 • Prof. Ass. Dr. Mimoza Aliu

  E Enjte, ora: 10.30 – 11.30
 • Dr. Sc. Perparim Gruda

  E enjte, ora 12.30 – 13.30
 • Dr. Sc. Zahir Çerkini

  E Martë, ora  10.30 – 11.30
 • Dr. Sc. Ylber Jonuzaj

  E enjte, ora 14.00 – 15.00
 • Prof.Dr. Enver Hasani

  E premte, ora 17.30 – 18.30
 • Prof. Asoc. Dr. Rrustem Qehaja

  E Premte, ora : 11.15 – 12.15
 • Prof.Ass.Dr. Xhevdet Halili

  E premte, ora 12.30 – 13.30
Konkurs Për Emërimin, Riemërimin Dhe Avancimin E Personelit Akademik Në Universitetin E Mitrovicës

Konkurs për emërimin, riemërimin dhe avancimin e personelit akademik në Universitetin e Mitrovicës

Bashkangjitur gjeni konkursin për emërimin, riemërimin dhe avancimin e personelit akademik në Unversitetin e Mitrovicës "Isa Boletini". Konkurs

Lexo më shumë
Konkurs Për Pranimin E Studentëve Në Vitin E Parë (niveli Bachelor) – Viti Akademik 2020/21

Konkurs për pranimin e studentëve në vitin e parë (niveli bachelor) – viti akademik 2020/21

Këtu mund ta gjeni konkursin për pranimin e studentëve në vitin e parë ( niveli bachelor) - viti akademik 2020/21 në Universitetin e Mitrovicës "Isa Boletini". Konkursi: 

Lexo më shumë
Fakulteti Juridik Mbajti Takimin E Radhës, Lidhur Me Procesin E Riakreditimit

Fakulteti Juridik mbajti takimin e radhës, lidhur me procesin e riakreditimit

Qëllimi i takimit: Rishikimi dhe plotësimi i standardeve dhe shtojcave në Kapitullin e V-të të RVV-së së FJ në përputhje me Manualin e Akreditimit të Agjencisë Kosovare për Akreditm. Takimin e hapi profesori Islam Qerimi…

Lexo më shumë
Programi Erasmus For Young Entrepreneurs (EYE)

Programi Erasmus for Young Entrepreneurs (EYE)

Që nga shkurti i vitit 2020, Kolegji Heimerer është pjesë e projektit European Entrepreneurs Everywhere (EEE) në kuadër të Erasmus for Young Entrepreneurs (EYE) të Bashkimit Evropian. Erasmus for Young Entrepreneurs është program ndërkufitar shkëmbimi, i cili…

Lexo më shumë
10

Staf Akademik

2

Administrata

Galeria