• Prof.Asoc. Dr. Agron Beka

  E hënë, ora: 12.00 – 13.00
 • Prof. Ass. Dr. Islam Qerimi

  E Mërkure, ora: 13.00 – 14.00
 • Ass. LL.M. Xhemajl Veliqi

  E Enjte, ora: 13.00 – 14.00
 • Prof. Ass. Dr. Halil Bajrami

  E Martë, ora: 14.00 – 15.00
 • Prof. Ass. Dr. Arta Dauti

  E Merkurë, ora : 12.00 – 13.00
 • Prof. Ass. Dr. Mimoza Aliu

  E Enjte, ora: 10.30 – 11.30
 • Dr. Sc. Perparim Gruda

  E enjte, ora 12.30 – 13.30
 • Dr. Sc. Zahir Çerkini

  E Martë, ora  10.30 – 11.30
 • Dr. Sc. Ylber Jonuzaj

  E enjte, ora 14.00 – 15.00
 • Prof.Dr. Enver Hasani

  E premte, ora 17.30 – 18.30
 • Prof. Asoc. Dr. Rrustem Qehaja

  E Premte, ora : 11.15 – 12.15
 • Prof.Ass.Dr. Xhevdet Halili

  E premte, ora 12.30 – 13.30

Orari i provimeve për afatin e prillit

Bashkangjitur gjeni orarin e provimeve për afatin e prillit. Prill 2020

Lexo më shumë
Thirrja E MASHTI-it Për Projekte Të Vogla Shkencore, Mobilitet Afatshkurtër Të Shkencëtarëve Dhe Botimin E Punimeve Shkencore

Thirrja e MASHTI-it për projekte të vogla shkencore, mobilitet afatshkurtër të shkencëtarëve dhe botimin e punimeve shkencore

Konkurs   Për financimin e botimeve dhe publikimeve shkencore në revista me faktor ndikimi për vitin 2020 Për ndarjen e granteve të mobiliteteve afatshkurtëra të shkencëtarëve për vitin 2020 Për projekte të vogla shkencore 2020

Lexo më shumë

Fulbright Scholar (Doctoral/PhD) Program in the United States (NON-DEGREE)

The Fulbright Program is the flagship international educational exchange program sponsored by the U.S. Government, designed to increase mutual understanding between the people of the United States and the people of other countries. Since its…

Lexo më shumë

Njoftim

Të nderuar Studentë, Në bashkëpunim me Parlamentin Studentor,  me qëllimin e plotësimit të kërkesave tuaja dhe kushteve optimale  për zhvillimin e provimeve, ju njoftojme se shtyhet afati për paraqitjen e provimeve të afatit të Prillit. Paraqitja…

Lexo më shumë
10

Staf Akademik

2

Administrata

Galeria