• Prof.Asoc. Dr. Agron Beka

  E hënë, ora: 12.00 – 13.00
 • Prof. Ass. Dr. Islam Qerimi

  E Mërkure, ora: 13.00 – 14.00
 • Ass. LL.M. Xhemajl Veliqi

  E Enjte, ora: 13.00 – 14.00
 • Prof. Ass. Dr. Halil Bajrami

  E Martë, ora: 14.00 – 15.00
 • Prof. Ass. Dr. Arta Dauti

  E Merkurë, ora : 12.00 – 13.00
 • Prof. Ass. Dr. Mimoza Aliu

  E Enjte, ora: 10.30 – 11.30
 • Dr. Sc. Perparim Gruda

  E enjte, ora 12.30 – 13.30
 • Dr. Sc. Zahir Çerkini

  E Martë, ora  10.30 – 11.30
 • Dr. Sc. Ylber Jonuzaj

  E enjte, ora 14.00 – 15.00
 • Prof.Dr. Enver Hasani

  E premte, ora 17.30 – 18.30
 • Prof. Asoc. Dr. Rrustem Qehaja

  E Premte, ora : 11.15 – 12.15
 • Prof.Ass.Dr. Xhevdet Halili

  E premte, ora 12.30 – 13.30
Më 17 Prill Mbahet Online Konferenca: “Drejtësia Në Shërbim Të Ekonomisë Në Kohën E Pandemisë COVID-19”.

Më 17 prill mbahet online konferenca: “Drejtësia në shërbim të ekonomisë në kohën e pandemisë COVID-19”.

Qendra për Inovacion dhe Ndërmarrësi në bashkëpunim me Fakultetin Juridik në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), organizon online konferencën me titull: “Drejtësia në shërbim të ekonomisë në kohën e pandemisë COVID-19”. Konferenca mbahet më…

Lexo më shumë

Njoftim nga menaxhmenti i Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” rreth afateve të provimeve

Menaxhmenti i Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” informon studentët dhe personelin akademik se organizimi i provimeve të afatit të marsit për studentët absolventë dhe afatit të jashtëzakonshëm të prillit, shtyhet për një periudhë tjetër më…

Lexo më shumë
University Support Grants Program 2020

University Support Grants Program 2020

The U. S. Embassy in Kosovo announces an open competition for Higher education institutions and/or NGOs working on education programs to submit applications to carry out a program (or programs) to implement activities in the following themes: Strengthening the…

Lexo më shumë
Universiteti Amerikan I Sicilisë fton Për Pjesëmarrje Në Takim Virtual Lidhur Me Covid-19

Universiteti Amerikan i Sicilisë fton për pjesëmarrje në takim virtual lidhur me Covid-19

Duke marr parasysh përhapjen e pandemisë COVID-19 dhe ndikimin e komuniteteve në gjithë globin, Universiteti Amerikan i Sicilisë (American University of Sicily)  fton për pjesmarrje në një takim virtual më 14 Prill 2020 (17:00 – 18:00).…

Lexo më shumë
10

Staf Akademik

2

Administrata

Galeria