NJOFTIME

Njoftim për ditë pushimi për festat e fundvitit

Mbështetur në Kalendarin e Festave Zyrtare të Republikës së Kosovës, ju njoftojmë se me rastin e festave të fundvitit, në Universitetin e Mitrovicës "Isa Boletini" do të jenë ditë pushimi: E mërkurë - 25.12.2019 – Krishtlindjet Katolike dhe E…

Lexo më shumë
Njoftim Për Diskutim Publik- Vizioni, Misioni Dhe Vlerat E UMIB-it

Njoftim për diskutim publik- Vizioni, Misioni dhe Vlerat e UMIB-it

Të nderuar, këtu mund ta gjeni draftin e Vizionit, Misionit dhe Vlerat e UMIB-it, në diskutim publik. Sugjerimet, vërejtjet dhe komentet tuaja mund t'i dërgoni deri më 28 dhjetor 2019 në [email protected] Ju faleminderit për kujdesin…

Lexo më shumë
Njoftim Për Studentët E Interesuar Të Studiojnë Në Francë

Njoftim për studentët e interesuar të studiojnë në Francë

Për të gjithë studentët e interesuar për vazhdim të studimeve bachelor në Francë, është një afat i provimit TCF DAP (i obligueshëm) për regjistrim në Universitetet franceze. Afat i fundit për regjistrim në provim është…

Lexo më shumë
10

Staf Akademik

2

Staf Administrativ

Galeria