Kontakti

Rr. Ukshin Kovaçica
40000, Mitrovicë
Republika e Kosovës
Tel: +383 28153625
Email: [email protected]

NJOFTIME

Programi i bursave i qeverisë Japoneze për studentë dhe të diplomuar

Ministria e Arsimit, Kultures, Shkencës dhe Teknologjisë (MEXT) ofron bursa për studentët e nivelit të diplomuar për studime në Universitetet e Japonisë: KUSHTI: Studentët hulumtues: 2 vite nga Prill 2019 deri në Mars 2021 ose 1 dhe…

Lexo më shumë

Mirënjohje për studentët që kanë zënë vendin e parë në garën për gjykim të simuluar

Rektori i Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, Alush Musaj dhe kryesuesi i Këshillit Drejtues, Ali Topalli, kanë pritur të enjten në takim profesorët, Islam Qerimi e Xhemajl Veliqi,  si dhe grupin e studentëve të Fakultetit…

Lexo më shumë

Thirrje për shprehje interesi për “Akademinë politike”

A jeni person i ri, aktiv, i moshës 18 deri 29 vjeçe, me përkushtim të fuqishëm në ndërtimin e demokracisë kuptimplote dhe pjesëmarrëse në Kosovë? A jeni të gatshëm të investoni kohë dhe mund për…

Lexo më shumë

Studentët e Juridikut zunë vendin e parë në garën për gjykim të simuluar

Studentët e Fakultetit Juridik të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), kanë fituar vendin e parë në garën për gjykim të simuluar në lëmin penal. Në këtë garë të  sponzorizuar nga USAID-i, studentët mitrovicas lanë…

Lexo më shumë
10

Staf Akademik

2

Staf Administrativ

Galeria

error

Follow us :)