NJOFTIME
Studentët E Fakultetit Juridik Marrin Pjesë Në Garën E Gjykimit Të Simuluar

Studentët e Fakultetit Juridik marrin pjesë në garën e gjykimit të simuluar

Më 28 dhjetor 2017, në ambientet e Gjykatës Themelore në Prishtinë, është mbajtur gara në gjykimin e simuluar, organizuar nga ana e NCSC-së, në kuadër të programit Klinika Juridike Penale. Katër ekipe nga katër Universitete publike të Kosovës, ai i Mitrovicës, Prishtinës, Pejës dhe Prizrenit, kanë marr pjesë në këtë ngjarje. Garës i ka paraprirë një trajnim nga ana e NCSC-se dhe ekipet kanë pasur një javë kohë ta përgatisin garën.
Lexo më shumë

Njoftimi për festat e fundvitit

Këtu mund ta gjeni njoftimin për ditët e pushimit për festat e fundvitit.
Lexo më shumë

Vendimi për lirim nga pagesa e semestrit për vitin akademik 2017/18

Këtu mund ta gjeni vendimin për lirim nga pagesa e semestrit për vitin akademik 2017/18.
Lexo më shumë
10

Staf Akademik

2

Staf Administrativ

Galeria