Kontakti

Rr. Ukshin Kovaçica
40000, Mitrovicë
Republika e Kosovës
Tel: +383 28153625
Email: [email protected]

NJOFTIME

Lista kandidatëve sipas sallave dhe kohës së mbajtjes së provimit pranues ne UMIB

Provimi pranues mbahet me 21.07.2015. Lista kandidatëve sipas sallave dhe kohës së mbajtjes së provimit pranues ne Universitetin e Mitrovicës "Isa Boletini" ipet në viji: Fakulteti i Gjeoshkencave, Fakultetiti Teknologjisë Ushqimore dhe Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike dhe Kompjuterike provimet pranuese i mbajnë në A1 , ora 9:00 për kandidatët që nuk e kanë provimin e maturës.
Lexo më shumë

Afati i paraqitjes së provimeve për afatin e Shtatorit

Afati i paraqitjes së provimeve për afatin e Shtatorit 2015 fillon më 24.08.2015 dhe mbaron më 31.08.2015.
Lexo më shumë

Njoftim për ndryshim të orarit të provimeve

1. Provimi nga lënda gjuhë angleze I, shtyhet për datë 16 Qershor, në ora 08:00. 2. Provimi nga lënda gjuhë angleze II, do të mbahet me datë 15 Qershor, në ora 08:00. Provimet tjera mbahen…

Lexo më shumë
10

Staf Akademik

2

Staf Administrativ

Galeria

error

Follow us :)