Kontakti

Rr. Ukshin Kovaçica
40000, Mitrovicë
Republika e Kosovës
Tel: +383 28153625
Email: [email protected]

VENDIME
NJOFTIME

Rezultatet e testimit të parë në lëndën “Sociologjia Juridike”, mbajtur më 05.12.2015

Këtu mund të gjeni rezultatet e testimit të parë në lëndën "Sociologjia Juridike", mbajtur më 05.12.2015.
Lexo më shumë

Vendim për lirim nga pagesa e semestrit

Komisioni për lirim nga pagesa e semestrit të studentëve të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”, në mbledhjen e mbajtur më 23.12.2015 mori vendim për lirim nga pagesa e semestrit për vitin akademik 2015/2016  këta studentë…

Lexo më shumë

PARAQITJA DHE MBAJTJA E PROVIMEVE NË AFATIN E JANARIT

I. Afati i paraqitjes së provimeve fillon më 4.01.2016 dhe mbaron më 11.01.2016. II. Orari i provimeve është caktuar siç vijon në tabelën e mëposhtme.
Lexo më shumë

Konkursi për lirim nga pagesa e semestrit për studentët e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” për vitin akademik 2015/2016

Njoftim për lirim nga pagesa e semestrit për studentët e Universitetit të Mitrovicës "Isa Boletini" për vitin akademik 2015-2016.
Lexo më shumë
10

Staf Akademik

2

Staf Administrativ

Galeria

error

Follow us :)