Rezultatet e provimit nga lenda: “Inxhinieria e reaktorëve biokimikë”

Bashkangjitur gjeni rezultatet e provimit nga lenda “Inxhinieria e reaktorëve biokimikë”: Rezultatet

Lexo më shumë
Thirrje Për Aplikim Në: Trajnim Për Videoproduksion

Thirrje për aplikim në: Trajnim për videoproduksion

Agjencia për Zhvillim Rajonal - Veri (AZHR-Veri) dhe Qendra për Zhvillim të Karrierës në Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë (UIBM), në bashkëpunim me Komunën Mitrovicës,  Skenderajt dhe Vushtrrisë, organizojnë trajnimin për  videoproduksion,  me të rinjtë…

Lexo më shumë
21

Staf Akademik

8

Staf Administrativ

Galeria

Multidisciplinary International Conference on Geosciences- "GEOSCIENCES AND SUSTAINABLE DEVELOPMENT"
13-14 October 2022, Mitrovicë, Kosova

X