Prof.Latif Berisha

Ftesë – Akademi Përkujtimore kushtuar prof. Latif Berishës

Ju ftojmë të merrni pjesë në AKADEMINË PËRKUJTIMORE kushtuar prof, Latif Berisha, që organizohet në Universitetin  e Mitrovicës “Isa Boletini”.

Akademia Përkujtimore mbahet në Sallën e Konferencave në Rektoratin e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini, më 25 mars 2019, duke filluar  prej orës 11:00.

Ju falënderojmë për bashkëpunim dhe për pjesëmarrje në këtë Akademi Përkujtimore.