Ftesë -“Are you a Champion of Success?”

Të nderuar,

Po fillojmë rrugëtimit e “Are you a Champion of Success?” në të gjitha qytetet e Kosovës gjatë këtij viti, qyteti i parë: Mitrovica.

Do të shpalosim ide, sfida, tregime e shumë risi në secilin qytet nga ndërmarrësit më të suksesshëm kosovar. Të gjithë eventet do të kenë progagonist ndërmarrësin e motivational speaker: Ardian Hoxha.

Merrni mjetet për të shënuar dhe më me rëndësi: vëmendjen. Do të keni mundësinë të njiheni me kampionët e suksesit si kurrë më parë.

REZERVO DATËN: 29 shkurt në Amfiteatrin 3 – Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini”. Folësit do të prezantohen në vijim.

Të gjithë eventet janë FALAS.

#PerVetieKi