Njoftime

Ftesë – ligjëratë me rastin e 25 Nëntorit – Ditës Ndërkombëtare për Eliminimin e Dhunës ndaj Grave

Me rastin e 25 Nëntorit – Ditës Ndërkombëtare për Eliminimin e Dhunës ndaj Grave, Qendra për Zhvillim të Karrierës (QZHK) dhe Parlamenti Studentor organizojnë një ligjeratë për trajtimin e kësaj teme!
Për këtë ditë do të flas, mr.sc Ramadan Beshiri, ligjërues i certifikuar nga Këshilli i Evropës dhe Akademia e Drejtësisë mbi modulin: Dhuna ndaj Grave dhe Dhuna në Familje!
Ligjërata do të mbahet të premten (25 nëntor 202) në sallën 408 në katin e 4 të Fakulteti Juridik, duke filluar nga ora 11:00!