FTU Slider 3

Ftesë në ligjëratën e akademik Ilirjan Malollari në Fakultetin e Teknologjisë Ushqimore

Me datën 15.04.2022, në ora 11:00, salla 105, Akademik Ilirjan Malollari, profesor në Fakultetin e Shkencave të Natyrës në Tiranë, do mbaj ligjëratë për stafin dhe studentët e Fakultetit të Teknologjisë Ushqimore. Të gjithë të interesuarit janë të mirëseardhur.

Tema të ligjëratës janë:

  1. Tendenca të reja në zhvillimin e shkencave të Inxhinierisë Kimike në shekullin e 21.

– Mundësi të pafundme janë përpara!

  1. Strategji moderne dhe ekonomia e re në Inxhinierinë Kimike.
  2. Intensifikimi modern i proceseve të përpunimit dhe të prodhimit industrial në kohët e sotme!

Ju mirëpresim.