Ftesë për pjesëmarrje në konferencën “Java e shkencës” 2018

Ju rikujtojmë se  DSHT – MASHT, çdo vit organizon konferencën vjetore kombëtare të shkencës “Java e Shkencës” , e cila mëton të jetë ngjarje e përmasave ndërkombëtare shkencore në të cilën shkencëtarët kosovarë dhe të rajonit do t’i paraqesin arritjet e tyre shkencore njëvjeçare.

Kliko këtu: FTESA E KON 2018 (3)-lekt13shtator (1)