Ftesë – prezantim i mundësive për studime në Francë

Ftohen studentët e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”  të marrin pjesë në prezantimin e mundësive për studime në Francë, që mbahet më 16 tetor 2019, prej orës 14:00 në Amfiteatrin e Madh.

Prezantimi do të bëhet nga Joseph Giustiniani, atashe për bashkëpunim në Ambasadën e Francës dhe Zana Latifi, përgjegjëse e Campus France ne Aleancën Franceze.