42551916 285329385414079 4003861967524593664 N

Thirrje për pjesëmarrje në konferencën ndërdisiplinore ndërkombëtare

Në linkun në vijim gjeni detaje rreth kësaj konference dhe mundësitë e pjesëmarrjes.

Kliko këtu
Please follow and like us:
error
error

Follow us :)