Inaugurimi i qendrës së inovacionit

Lajme
IT Essentials And Soft Skills- Ceremonia E Ndarjes Së çmimeve Të Certifikimit

IT Essentials and Soft Skills- Ceremonia e ndarjes së çmimeve të certifikimit

Në “Universitetin Isa Boletini" në Mitrovicë, u organizua ceremonia e ndarjes së certifikimit për 31…

Më shumë..
Qendra Për Inovacion Dhe Ndërmarrësi Në UIBM U Shndërrua Në Storie Suksesi Në Gjithë Kosovën

Qendra për Inovacion dhe Ndërmarrësi në UIBM u shndërrua në storie suksesi në gjithë Kosovën

Qendra për Inovacion dhe Ndërmarrësi në Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë (UIBM), është shndërruar në…

Më shumë..
Njoftime

[vsrp vsrp_id=’1′ class=”]

Të gjitha njoftimet

PRODHIMI I ENERGJISË NGA PANELET SOLARE

GALERIA