Qendra për Inovacion dhe Ndërmarrësi në UIBM u shndërrua në storie suksesi në gjithë Kosovën

Qendra për Inovacion dhe Ndërmarrësi në Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë (UIBM), është shndërruar në…

read more

U mbajt sesioni informues për trajnimet IT Essentials dhe Soft Skills

Në kuadër të përgatitjeve për fillimin e trajnimeve IT Essentials dhe Soft Skills, Prishtina REA…

read more

U mbajt konferenca “Bashkëpunimi Universitet – Industri”

Në Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë (UIBM), u mbajt të martën konferenca shkencore “Bashkëpunimi Universitet…

read more

Thirrje për regjistrim në konferencën “Bashkëpunimi Universitet-Industri”

Më 5 dhe 6 prill 2021 në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB) mbahet konferenca…

read more

Multidisciplinary International Conference on Geosciences- "GEOSCIENCES AND SUSTAINABLE DEVELOPMENT"
13-14 October 2022, Mitrovicë, Kosova

X