Këshilli Organizativ i Konferencës së Dytë Ndërkombëtare IMGCC organizon takimin e radhës

Në kuadër të aktiviteteve për organizimin e Konferencës së Dytë Ndërkombëtare IMGC 2020 sot u mbajt takimi i radhës së Këshillit Organizativ, ku u diskutua rreth hapave të metejmë në lidhje me organizimin e konferencës.
Për shkak të situatës së krijuar si pasojë e Pandemisë Covid 19, u vendos që të zgjatet afati i dorëzimit të abstrakteve deri me datë 31 Maj 2020.
Në këtë takim u diskutuan edhe tema tjera relevante.
Takimin e inicoi Prof. Sabri Avdullahi dhe pjesemarrës ishin:

 

Rektori Prof Alush Musaj,
Dekani Prof Naser Peci,
Drejtori i KPMM Ramiz Krasniqi,
Anetari i Bordit te KPMM Avdi Konjuhi
Kryeshefi i sherbimit gjeologjik Fidaim Sahiti,
Prorektori per Bashkepunim Nderkombetar Prof Behxhet Shala,
Prof. Mursel Rama dhe
Prof. Kemajl Zeqiri
Universiteti I Mitrovices Isa Boletini