Mbahet ligjëratë online për studentët e Fakultetit Juridik

Me datën 04.04.2020 është organizuar ligjëratë online përmes Google Meet për studentët e Fakultetit Juridik.

universiteti i mitrovicesLigjëratën  e mbajti Dr. Salihe Salihu, drejtoreshë e “Institutit Shkencor Suedez – Kosovar“. Tema e ligjëratës ishte “DEMOKRACIA SUEDEZE DHE MENAXHIMI I PANDEMISË GLOBALE”.