European Commission.svg

Konferenca “Forcimi i transferit të teknologjisë në EU” do të mbahet nga 17-19 Nëntor 2021

Në kuadër të aktiviteteve të JRC- EU, ju informojmë se konferenca “Forcimi i transferit të teknologjisë në EU” do të mbahet nga 17-19 Nëntor 2021.

Konferenca është e hapur për ekspertë nga organizatat kërkimore, universitetet, industria, autoritetet publike dhe konsulentët. Detajet e Konferencës, regjistrimit dhe pjesëmarrjes mund ti gjeni ne linkun më poshtë:

https://ec.europa.eu/jrc/en/event/conference/strengthening-technology-transfer-eu.

Bashkangjitur gjeni agjendën e konferencës

Multidisciplinary International Conference on Geosciences- "GEOSCIENCES AND SUSTAINABLE DEVELOPMENT"
13-14 October 2022, Mitrovicë, Kosova

X