Konferenca

Konferenca “MBINGARKESA KURRIKULARE – NDIKIMI NË ARRITSHMËRINË DHE MIRËQENIEN E NXËNËSVE DHE MËSIMDHËNËSVE”, fillon punimet nesër më 01.12.22

Konferenca shkencore- MBINGARKESA KURRIKULARE – NDIKIMI NË ARRITSHMËRINË DHE MIRËQENIEN E NXËNËSVE DHE MËSIMDHËNËSVE (Aspekte të zbatimit të reformës arsimore – kurrikulës), fillon punimet nesër me datë 01.12.2022. Konferenca do mbahet në amfitatrin e madh A1 në UIBM dhe fillon nga ora 09:00. Punimet e konferencës do vazhdojnë edhe me datën 02.12.22. Jeni të mirëseardhur!

Bashkangjitur gjeni agjendën e konferencës: Agjenda