Lajme
Mirënjohje Për Organizatorët E “Konferencës Ndërkombëtare Për Gjeoshkencë”

Mirënjohje për organizatorët e “Konferencës Ndërkombëtare për Gjeoshkencë”

Organizatorët e “Konferencës Ndërkombëtare për Gjeoshkencë”, e cila është mbajtur më 10 dhe 11 tetor…

read more
Përmbyll Punimet “Konferenca Ndërkombëtare Për Gjeoshkencë”

Përmbyll punimet “Konferenca Ndërkombëtare për Gjeoshkencë”

Është përmbyllur të premten “Konferenca Ndërkombëtare e Gjeoshkencës”, e cila është mbajtur për dy ditë…

read more
Video

Fjalimet në Konferencë