Konkurs i MASHT-it për ndarjen e bursave për studentët e universiteteve publike

Këtu mund ta gjeni konkursin dhe formularin e aplikimit për bursa që ndan Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, për studentët e universiteteve publike për vitin akademik 2016/17.

Kliko këtu: konkursi-per-bursa-te-sudenteve-2016-2017-1

Kliko këtu: formular-aplikimi-per-bursat-2016-2017