Aktivitete Të Shumta Për 3-vjetorin E Themelimit Të Universitetit Të Mitrovicës

Aktivitete të shumta për 3-vjetorin e themelimit të Universitetit të Mitrovicës

Me rastin e 3-vjetorit të themelimit të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), Parlamenti i Studentëve ka organizuar aktivitete të shumta për ta shënuar këtë përvjetor. Aktivitetet që kanë nisur të premten me një prezantim…

Lexo më shumë
Rektori Musaj Ua Uron 17 Shkurtin – Ditën E Pavarësisë Së Kosovës

Rektori Musaj ua uron 17 Shkurtin – Ditën e Pavarësisë së Kosovës

Rektori i Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, Alush Musaj, ua uron tetë vjetorin e Shpalljes së Pavarësisë së Kosovës, studentëve, stafit akademik, punëtorëve të administratës dhe gjithë qytetarëve të Kosovës. Rektori Musaj, vlerëson se përvjetorët…

Lexo më shumë
U Certifikuan 11 Trajnerë Për Menaxhimin E Zonave Të Kontaminuara

U certifikuan 11 trajnerë për menaxhimin e zonave të kontaminuara

Kompania gjermane HPC, është duke realizuar në Mitrovicë një projekt për trajtimin e zonave të kontaminuara, pjesë e të cilit është edhe Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini”. Në këtë kuadër janë ndarë certifikata për 11…

Lexo më shumë
Marrëveshje Bashkëpunimi Në Dobi Të Punës Kërkimore Në Universitete

Marrëveshje bashkëpunimi në dobi të punës kërkimore në universitete

Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB) dhe Universiteti “Ukshin Hoti” në Prizren, do bashkëpunojnë  në fushën akademike duke krijuar kontakte të drejtpërdrejta edhe për anëtarët e departamenteve dhe fakulteteve. Për këtë qëllim të hënën u…

Lexo më shumë
Universiteti I Përkushtuar Për Projektet Mjedisore

Universiteti i përkushtuar për projektet mjedisore

Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), kompania gjermane HPC dhe organizata GIZ, do të implementojnë bashkërisht një projekt që ka të bëj me mjedisin, përkatësisht me trajtimin e zonave të kontaminuara në Mitrovicë. Për këtë…

Lexo më shumë
Urimi I Rektorit Musaj Për Vitin E Ri 2016

Urimi i rektorit Musaj për Vitin e Ri 2016

Të nderuar studentë, mësimdhënës, punëtorë të administratës të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”, të nderuar qytetarë; Më lejoni që në emrin tim dhe në emër të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”, t’ju uroj Vitin e…

Lexo më shumë
UMIB-i Shfrytëzon Përvojat E Universitetit “Van Hall Larenstetin” Nga Holanda

UMIB-i shfrytëzon përvojat e Universitetit “Van Hall Larenstetin” nga Holanda

Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB) do të shfrytëzoj përvojat e Universitetit “Van Hall Larenstetin” nga Holanda për trajtimin e ujërave të zeza, menaxhimin e resurseve ujore dhe përgatitjen e kurrikulave të reja. Për këto…

Lexo më shumë
Hapen Shtigje Për Bashkëpunim Me Kompanitë Austriake

Hapen shtigje për bashkëpunim me kompanitë austriake

Drejtuesit e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), vazhdojnë përpjekjet për të hapur shtigje për rritjen e bashkëpunimit me industrinë, me qëllim të krijimit të mundësive për studentët në aspektin e punës praktike. Në këtë…

Lexo më shumë