Konferenca E Rektorëve Mbajti Mbledhjen E Radhës

Konferenca e Rektorëve mbajti mbledhjen e radhës

Konferenca e Rektorëve e Universiteteve Publike të Kosovës, ka zhvilluar të hënën mbledhjen e radhës e cila u mbajt në Universitetin “Haxhi Zeka” në Pejë. Në takim u diskutuan ecuritë e përfundimit të semestrit veror…

Lexo më shumë
U Mbajt Mbledhje Komemorative Për Prof.dr. Isa Tahirin

U mbajt Mbledhje Komemorative për prof.dr. Isa Tahirin

Drejtues të Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë (UIBM), mësimdhënës, studentë, miq dhe familjarë, kanë marrë pjesë të enjten në Mbledhjen Komemorative kushtuar profesorit, Isa Tahiri, i cili u nda nga jeta më 6 qershor 2022.…

Lexo më shumë
Projekti I UIBM-së Equality Through Education – Raising Awareness Of The Rights Of Persons With Disabilities I Mbështetur Nga Ana E HERAS+ është Duke Vazhduar Aktivitetet E Tij Të Rregullta

Projekti i UIBM-së Equality through education – raising awareness of the rights of persons with disabilities i mbështetur nga ana e HERAS+ është duke vazhduar aktivitetet e tij të rregullta

Takimet e deritanishme kanë pasqyruar gatishmërinë e ekipit implementues të projektit dhe të partnerëve për të kuptuar gjendjen reale të personave me aftësi të kufizuara dhe nevojat me të cilat përballen ata. Kjo do të…

Lexo më shumë
Heras+ Organizoi Punëtori Dy Ditore Për Stafin Akademik Të UIBM-së Në Lidhje Me Menaxhimin E Cilkit Të Projektit

Heras+ organizoi punëtori dy ditore për stafin akademik të UIBM-së në lidhje me Menaxhimin e Cilkit të Projektit

Projekti Heras Plus mundësoi një punëtori dyditore të përshtatur për Menaxhimin e Ciklit të Projektit (MCP) për Universitetin "Isa Boletini"-Mitrovicë. Punëtoria u krijua së bashku nga ekipi HERAS Plus dhe udhëheqësia e UIBM-së. Aktiviteti u…

Lexo më shumë
Rektori Musaj, Ngushëllon Familjarët E Profesorit Të Ndjerë, Prof.dr. Isa Tahiri

Rektori Musaj, ngushëllon familjarët e profesorit të ndjerë, prof.dr. Isa Tahiri

Të nderuar familjarë, miq dhe kolegë të profesorit të ndjerë, prof.dr. Isa Tahiri, i pikëlluar me lajmin për ndarjen e tij nga jeta, më lejoni që të shpreh ngushëllimet më të sinqerta në emrin tim…

Lexo më shumë
Shqyrtohen Mundësitë Që Ofrohen Për Studentët Dhe Stafin Akademik Nga Një Memorandum Bashkëpunimi Ndërmjet Ambasadës Amerikane Dhe MASHTI-it

Shqyrtohen mundësitë që ofrohen për studentët dhe stafin akademik nga një Memorandum Bashkëpunimi ndërmjet Ambasadës Amerikane dhe MASHTI-it

Universiteti “Isa Boletini” në Mitrovicë (UIBM) synon të përfitoj nga programi Fulbright,  në kuadër të një Memorandumi Bashkëpunim ndërmjet Ambasadës Amerikane në Kosovë dhe Ministrisë së Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MASHTI). Për të biseduar…

Lexo më shumë
Më Shumë Se 100 Libra Të Ish-profesorit Universitar, Prof.dr. Ejup Hamiti, I Dhurohen UIBM – Së

Më shumë se 100 libra të ish-profesorit universitar, prof.dr. Ejup Hamiti, i dhurohen UIBM – së

Një fond prej më tepër se 100 librash që kanë si autor apo bashkautor ish-profesorin universitar, prof.dr. Ejup Hamiti, i janë dhuruar Bibliotekës Universitare të Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë (UIBM). Në emër të familjes,…

Lexo më shumë
Filloi Trajnimi Për Videoproduksion

Filloi trajnimi për videoproduksion

Organizuar nga Agjencia për Zhvillim Rajonal – Veri (AZHR-Veri) dhe Qendra për Zhvillim të Karrierës në Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë (UIBM), ka filluar të shtunën trajnimi për  videoproduksion me studentët dhe të rinjtë e…

Lexo më shumë

Multidisciplinary International Conference on Geosciences- "GEOSCIENCES AND SUSTAINABLE DEVELOPMENT"
13-14 October 2022, Mitrovicë, Kosova

X