Në Fakultetin Ekonomik Të Universitetit Të Mitrovicës U Organizua Për Herë Të Parë Mbrojtja Online E Temave Të Diplomës

Në Fakultetin Ekonomik të Universitetit të Mitrovicës u organizua për herë të parë mbrojtja online e temave të diplomës

Pas organizimit të mësimit online në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”, për shkak të Covid-19, tani ka filluar edhe mbrojtja e temave të diplomës në këtë mënyrë. Kjo ështē mirëpritur nga studentët, të cilët janë…

Lexo më shumë
Ministrja E Arsimit Takoi Rektorët E Universiteteve Publike

Ministrja e Arsimit takoi rektorët e universiteteve publike

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Hykmete Bajrami, ka pritur në takim rektorët e universiteteve publike. Në takim u bisedua për përgatitjet që janë duke u bërë sa i përket përfundimit të vitit akademik…

Lexo më shumë
Rektori Musaj, Kërkon Mbështetjen E Deputetëve Për Miratimin E Statuteve Të Përhershme Të Universiteteve

Rektori Musaj, kërkon mbështetjen e deputetëve për miratimin e statuteve të përhershme të universiteteve

Rektorët e universiteteve publike kanë mbajtur të martën një takim me Komisionin Parlamentar për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturë, Rini e Sport të Kuvendit të Kosovës, ku është diskutuar për ecurinë e mësimit online. Gjithashtu…

Lexo më shumë
Urimi I Rektorit, Prof. Dr. Alush Musaj, Për Fitër Bajram

Urimi i rektorit, prof. dr. Alush Musaj, për Fitër Bajram

Të nderuar studentë, profesorë, punëtorë të administratës së Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”, dhe gjithë ju qytetarë të besimit islam, më lejoni që në emrin tim dhe në emër të universitetit t’jua uroj Fitër Bajramin.…

Lexo më shumë