Konkurs Plotësues Për Pranimin E Studentëve Në Vitin Akademik 2017/18

Konkurs plotësues për pranimin e studentëve në vitin akademik 2017/18

Këtu mund ta gjeni konkursin plotësues për pranimin e studentëve në vitin akademik 2017/18 në Universitetin "Isa Boletini" në Mitrovicë.
Lexo më shumë
Katër Studentë Punësohen Në Një Projekt Për Hulumtimin E Ujërave Nëntokësore

Katër studentë punësohen në një projekt për hulumtimin e ujërave nëntokësore

Katër studentë të nivelit master nga Fakulteti i Gjeoshkencave në Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë, janë punësuar në një projekt për hulumtimin e ujërave nëntokësore që është duke u realizuar nga Ministria e Ambientit dhe…

Lexo më shumë
Problemet Me Buxhet Rrezikojnë Fillimin E Vitit Të Ri Akademik Në Universitetet Publike

Problemet me buxhet rrezikojnë fillimin e vitit të ri akademik në universitetet publike

 Rektorët e universiteteve publike në Konferencën e Rektorëve të mbajtur më 6 shtator 2017, lidhur me përgatitjet për fillimin e vitit të ri akademik, kanë shprehur shqetësimet e tyre rreth disa vështirësive me të cilat…

Lexo më shumë
Urimi I Rektorit Musaj Për Kurban Bajram

Urimi i rektorit Musaj për Kurban Bajram

Rektori i Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), Alush Musaj, ua uron Kurban Bajramin studentëve, mësimdhënësve, punëtorëve të administratës dhe të gjithë besimtarëve myslimanë. Ai uron për paqe, shëndet dhe mirëqenie në familje dhe shoqëri.

Lexo më shumë