Studentët Mitrovicas Bashkëpunojnë Me Kolegët E Tyre Në Shkodër

Studentët mitrovicas bashkëpunojnë me kolegët e tyre në Shkodër

Bashkëpunimin që kanë nisur drejtuesit e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB) me ata të Universitetit “Luigj Gurakuqi” në Shkodër,  po e vazhdojnë studentët e këtyre dy universiteteve. Në këtë kuadër, kryetari i Parlamentit Studentor…

Lexo më shumë
Marrëveshje Bashkëpunimi Me Universitetin “Arel” Të Stambollit

Marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin “Arel” të Stambollit

Për studentët dhe profesorët e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), është hapur edhe një mundësi me shumë sa i përket bashkëpunimit dhe shkëmbimit të përvojave me universitetet jashtë Kosovës. Së fundi është nënshkruar një…

Lexo më shumë
Studentët Vizituan Prekazin Dhe Boletinin Për Nder Të Festave Të Nëntorit

Studentët vizituan Prekazin dhe Boletinin për nder të festave të nëntorit

Me aktivitete të ndryshme studentët e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”, kanë shënuar e 28 Nëntorin – Ditën e Flamurit, ditëlindjen e Komandantit Legjendar të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK-së), Adem Jashari dhe daljen publike…

Lexo më shumë
Studentët Organizuan Turnir Në Futboll Për Nder Të 28 Nëntorit

Studentët organizuan turnir në futboll për nder të 28 Nëntorit

Me rastin e 28 Nëntorit - Ditës së Flamurit, Këshillat e Studentëve të fakulteteve të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), organizuan një turnir në futboll të vogël. Turniri ku morën pjesë 16 ekipe ka…

Lexo më shumë
error

Follow us :)