U Certifikuan 11 Trajnerë Për Menaxhimin E Zonave Të Kontaminuara

U certifikuan 11 trajnerë për menaxhimin e zonave të kontaminuara

Kompania gjermane HPC, është duke realizuar në Mitrovicë një projekt për trajtimin e zonave të kontaminuara, pjesë e të cilit është edhe Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini”. Në këtë kuadër janë ndarë certifikata për 11…

Lexo më shumë
Marrëveshje Bashkëpunimi Në Dobi Të Punës Kërkimore Në Universitete

Marrëveshje bashkëpunimi në dobi të punës kërkimore në universitete

Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB) dhe Universiteti “Ukshin Hoti” në Prizren, do bashkëpunojnë  në fushën akademike duke krijuar kontakte të drejtpërdrejta edhe për anëtarët e departamenteve dhe fakulteteve. Për këtë qëllim të hënën u…

Lexo më shumë
Universiteti I Përkushtuar Për Projektet Mjedisore

Universiteti i përkushtuar për projektet mjedisore

Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), kompania gjermane HPC dhe organizata GIZ, do të implementojnë bashkërisht një projekt që ka të bëj me mjedisin, përkatësisht me trajtimin e zonave të kontaminuara në Mitrovicë. Për këtë…

Lexo më shumë
Urimi I Rektorit Musaj Për Vitin E Ri 2016

Urimi i rektorit Musaj për Vitin e Ri 2016

Të nderuar studentë, mësimdhënës, punëtorë të administratës të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”, të nderuar qytetarë; Më lejoni që në emrin tim dhe në emër të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”, t’ju uroj Vitin e…

Lexo më shumë