Coronavirus+mgn

Ftesë për ligjëratë: Masat për t’u mbrojtur nga Coronavirusi

Të nderuar studentë, profesorë dhe punëtorë të administratës në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”, ftoheni të merrni pjesë në ligjëratën për masat mbrojtëse nga Coronavirusi, që organizohet nga Fakulteti i Teknologjisë Ushqimore.

Përveç ligjëruesve në FTU, në ligjëratë do të merr pjesë edhe një epidemiolog. Ligjërata mbahet të enjten (12 mars 2020), në amfiteatrin A1, prej orës 11:00.