Lista e kandidatëve dhe sallat për provimin pranues në Fakultetin e Edukimit

Këtu mund ta gjeni listën e kandidatëve dhe sallat për provimin pranues në Fakultetin e Edukimit në Programin Fillor dhe atë Parashkollor.

Kliko këtu: Programi Fillor

Kliko këtu: Programi Parashkollor