Lista e kandidatëve dhe sallat për provimin pranues në Fakultetin Juridik

Këtu mund ta gjeni listën e kandidatëve dhe sallat për provimin pranues në Fakultetin Juridik.

Kliko këtu: Juridiku

Please follow and like us:
error
error

Follow us :)