Lista e studentëve që kanë përfituar bursat

Këtu mund  ta gjeni listën e studentëve të Fakultetit të Inxhinerisë Mekanike dhe Kompjuterike që kanë përfituar bursat.

Kliko këtu: Bursat- FIMK