73524678 2503821859711612 8790332006480216064 N

Më 15 dhe 16 nëntor mbahet Konferenca “Social Institutions in Contemporary Society”

Më 15 dhe 16 nëntor 2019 në Universitetin e Durrësit “Aleksandër Moisiu”, mbahet Konferenca “Social Institutions in Contemporary Society – The Interaction Between Education, Family, Religion, Politics and Economy”. Kjo është konferenca e 14 vjetore  dhe e  3  me radhë ku Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini” është bashkëorganizator. Në këtë edicion do tē prezantohen rreth 170 punime, nē 19 sesione, nga disa vende te rajonit, Evropës dhe me gjerë.

Please follow and like us:
error
error

Follow us :)