Më 17 janar 2020, nënshkruhet memorandum bashkëpunimi për skemën e praktikës me të diplomuarit nga fakultetet teknike

Drejtuesit e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”, Agjencisë së Punësimit të Republikës së Kosovës dhe GIZ-i, do të nënshkruajnë një memorandum bashkëpunimi për skemën e praktikës me të diplomuarit nga fakultetet teknike. Memorandumi nënshkruhet të premten (17 janar 2020) në selinë e GIZ-it në Prishtinë, prej orës 13:00.

Agjenda