Memoriam

Akademi Përkujtimore për: Prof.Asoc.Dr. Mursel Rama, Prof.Dr. Blerim Baruti, Prof.Asoc.Dr. Ali Sadiku dhe z. Riza Haziri

Në përkujtim të jetës dhe veprës të ish-profesorëve të Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë (UIBM): Prof.Asoc.Dr. Mursel Rama, Prof.Dr. Blerim Baruti, Prof.Asoc.Dr. Ali Sadiku dhe z. Riza Haziri, të premten (16 korrik 2021) në Sallën e Konferencave në Rektorat, prej orës 11:00, mbahet Akademi Përkujtimore.