Me datën 12.05.2020 dhe 15.05.2020 do organizohen dy ligjerata nga Prof. Agron Dhima

Me datën 12.05.2020 ditë e martë dhe 15.05.2020 ditë e premte do organizohen dy ligjerata nga Prof. Agron Dhima.

Prof. Asoc. Dr. Agron Dhima, është profesor ne Fakultetin Politeknik të Tiranës.
Ka një përvoje të gjatë në Uzinën e Elbasanit dhe Profesor në Universitetin Politeknik të Tiranes. Prof. Agron ka shprehur gadishmëri  mbajtjen e Ligjeratave në baze vullnetare në baze të bashkëpunimit Universitar.

Ligjeratat do mbahen:
Ditë e martë: 12.05.2020, ora:13:30 – 15:30 – Metalurgjia e çelikut

Dite e premte: data: 15.05.2020, Ora:13:30-15:30

Ligjeratat do mbahen me platformen “ Google Meet” dhe me klasen virtuale per studentat.

Jeni te mireseardhur në ligjeratat e Ekspertit të Metalurgjise: Prof. Agron Dhima