Konference

Konferencë virtuale me temën “Sukseset, sfidat dhe vizioni për zhvillimin e UIBM-së”

Në kuadër të aktiviteteve për shënimin e 8-vjetorit të themelimit të Universitetit “Isa Boletini”, më 05.03.2021, do të organizohet konferencë virtuale me temën “Sukseset, sfidat dhe vizioni për zhvillimin e UIBM-së”.

Bashkangjitur gjeni videon promovuese të këtij aktiviteti: