Ish-studentja e UMIB-it lobon për liberalizmin e vizave për Kosovën Epoka e Re 21.07.2020
Nevojiten programe të reja në gjeoshkencë për zhvillimin e resurseve minerale Epoka e re 09.10.2020
Universiteti “Isa Boletini” do të bëhet me qendër të ekspertizës për industrinë e qumështit Koha.net 29.03.209
Mëtohet intensifikimi i bashkëpunimit ndërmjet universiteteve dhe biznesit në Mitrovicë Telegrafi
05.04.2019
Universiteti “Isa Boletini” anëtarësohet në Asociacionin e Universiteteve Ballkanike KlanKosova.tv
2018
Zyra Kombëtare e Auditimit pa vërejtje për Universitetin “Isa Boletini” BallkaniInfo
20 Qershor 2019
Alush Musaj rizgjedhet rektor i Universitetit “Isa Boletini” 21.06.2019 – Klan Kosova
Nis ndërtimi i konviktit dhe mensës në universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” 04.07.2019 – Gazeta Express
RIAKREDITOHEN 8 PROGRAME NË UNIVERSITETIN E MITROVICËS 16.07.2019 – RTK Live
Themelohet Qendra për Zhvillim të Karrierës në Universitetin “Isa Boletini” 06/08/2019 – Veriu Info
Universiteti “Isa Boletini” përfiton disa projekte në kuadër të programit Erasmus+ 08/08/2019 – Epoka e Re
Universiteti i Mitrovicës organizon konferencën ndërkombëtare në Gjeoshkencë 24/10/2019 – Ekonomia
Studenti kosovar prodhon djath nga hirra 27/12/2019 – Lajmi.net
(5-6 April) University-Industry Collaboration ConferenceUICC
+ +