Dsc 0005

Mëtohet thellimi i rolit të studentëve në vendimmarrje

Rektori i Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, Alush Musaj, ka pritur të martën në takim një delegacion të Unionit të Studentëve të Kosovës, që udhëhiqej nga kryetari, Arben Mehmeti. Në takim u bisedua për vendosjen e praktikave sa më të mira të bashkëpunimit ndërmjet menaxhmentit dhe përfaqësuesve studentor.

Rektori Musaj, ka përgëzuar studentët që janë organizuar në një formë të tillë duke mbledhur studentët nga e gjithë Kosova. “Ky është një shembull i mirë i organizimit studentor, që shpresojmë të ketë ndikim pozitiv në të gjitha universitetet tona”, tha ai.

Pasi foli për historikun e Universitetit “Isa Boletini”, sfidat dhe të arriturat, rektori Musaj, u përqendrua edhe në bashkëpunimin me përfaqësuesit studentor. “Studentët janë të organizuar mirë në Universitetin tonë. Ata janë pjesë e të gjitha organeve vendimmarrëse dhe ne jemi shumë të interesuar që bashkëpunimi të jetë edhe më intensiv”.

Në anën tjetër, kryetari i Unionit të Studentëve të Kosovës, Arben Mehmeti, falënderoi rektorin e Universitetit “Isa Boletini” për pritjen dhe gatishmërinë e tij që të thelloj bashkëpunimin  me përfaqësuesit e studentëve. “Qëllimi ynë si organizatë është që ndikojmë në rritjen e përfaqësimit të studentëve në të gjitha hallkat universitare”, theksoi ai.

Mehmeti, tha se në radhë të parë mëtohet të rritet përfaqësimi i studentëve në vendimmarrje. “Në përgjithësi ka një bashkëpunim të mirë të drejtuesve universitar me përfaqësuesit e studentëve, mirëpo ne jemi të interesuar që ky bashkëpunim të rritet edhe më tej”, tha ai.

Ndërsa, kryetari i Parlamentit të Studentëve në Universitetin “Isa Boletini”, Fitim Latifaj, tha se në përgjithësi ka një frymë të mirë bashkëpunimi dhe ata janë të përfaqësuar mirë në mekanizmat vendimmarrës.

    

Please follow and like us:
error
error

Follow us :)