NdikimiCovid19Ekonomi

Ndiqeni live konferencën “Ndikimi i Covid-19 në Ekonomi”

Në Facebook-un zyrtar të Qendrës për Inovacion dhe Ndërmarrësi (https://www.facebook.com/IECMitrovica/), mund ta përcjellni drejtpërdrejtë konferencën online  “Ndikimi i Covid-19 në Ekonomi”, organizuar nga Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini”.