Një Profesor Nga “Van Hall Halerstein” Mbajti Ligjëratë Për Studentët E FTU Së

Një profesor nga “Van hall Halerstein” mbajti ligjëratë për studentët e FTU-së

Në kuadër të programit për shkëmbimin e studentëve dhe stafit akademik, Erasmus+, profesori Kros de Vries nga Universiteti i Shkencave të Aplikuara “Van hall Larenstein”i Holandës, qëndroi pesë ditë në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”. Ai mbajti një ligjëratë  për studentët e Fakultetit të Teknologjisë Ushqimore

Gjithashtu profesori Kross e vëzhgoi nga afër punën e studentëve holandez, të cilët po ashtu në kuadër të programit Erasmus+ për dy muaj e gjysmë do të qëndrojnë në FTU. Studentët holandez janëduke hulumtuar cilësinë e hirrës.